1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Segate Baracuda 250 GB do Xboxa ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziko_tczew, Październik 16, 2010.

  1. ziko_tczew

    ziko_tczew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dysk Segate Baracuda 250GB ATA i w swoim Xboxie mam takie zlacze:
    http://img233.imageshack.us/img233/4083/dsc05380i.jpg
    Moge taki dysk pod xboxa podlaczyc i wtedy jesli tak to jaki jest tutorial zeby taki dysk zrobic pod konsole ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko dyski wd i to jeszcze z nie wszystkich serii
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie dość że co pokazałeś to sata dysk masz ata, zapewne 3.5 cala. Więc nie dość nie masz zasilania to jeszcze kabla do podłączenia. Jeśli masz dysk 2,5 cala sata to dam ci oryginał 120gb do xboxa za to.
     
  5. ziko_tczew

    ziko_tczew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli tego co ja mam 3,5 calowego to nie moge podlaczyc szkoda bo myslalem ze jak mam juz takie zlacze w xboxie to bym sobie dysk podlaczyl
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jeśli masz jtaga to takowy dysk 3.5 podłączysz do konsoli
     
  7. ziko_tczew

    ziko_tczew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie, napisał ci dyski WD serie bevx,bevt itd
     
  9. ziko_tczew

    ziko_tczew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jesli wd maja byc tylko to czemu sam microsoft korzysta miedzy innymi z dyskow hitachi ???
    Prosze tutaj jest tutorial jak taki dysk zrobic Board FrazPC.pl - [BLOG] przerbka dysku 120gb dla Xboxa 360
    To moze mi ktos dokladnie napisac jakie napewno mozna podpiac dyski ??
    Bo jak juz mam takie zlacze wbudowane w konsoli to moge je wykorzystac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum