1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk sformatowany w windows

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sacque, Luty 27, 2010.

  1. sacque

    sacque Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam dysk do xboksa, którego sformatowałem w windowsie, xbox nie jest w stanie go już wykryć. Czy da się to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
  4. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jeżeli to oryginalny dysk z xpudła to taka zabawa nie pomoże raczej:(
    Chyba że to któryś z dysków wymienionych w poradniku :shisha
     
  5. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Właśnie hehe zależy jaki to dysk :D Jeśli był wcześniej modzony przez kogoś specjalnie pod klocka to lux a jak nie to troche lipa ...
     
  6. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    kup nowy :D
     
  7. adrian121

    adrian121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Nie wszystko stracone, mam nadzieję że nic wielkiego się nie stanie gdy podam link do konkurencyjnego forum, chodzi przecież o to by pomóc.
    Spróbuj postąpić zgodnie z tym poradnikiem:wymoderowano

    Oczywiście ten sposób zadziała z dyskiem oryginalnym.
     
  8. sacque

    sacque Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to dysko kupiony na allegro (przeróbka) działał wcześniej na x'sie
     
  9. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jeżeli przeróbka z allegro to rozumiem że to odpowiedni model WD (samo sie rozumie :) przecież działał ;)) tak więc poradnik jak to zrobić masz parę postów wyżej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum