1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk sieciowy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cornelioos, Luty 28, 2011.

  1. cornelioos

    cornelioos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    posiadam xboxa 360 live 250 G i chcialbym rowniez na nim ogladac filmy bez komputera.Jaki musze miec dysk sieciowy i jak go podlaczyc do xboxa,zeby widzial cala pojemnosc?:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    dysk sieciowy ?? chyba Ci sie cos pomylilo,o ile dobrze wiem jedyny sposob to albo z plyty albo przez WMC

    edit : albo tak jak kolega powiedzial, jakas pamiec zewnetrzna przez USB
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    potrzebujesz dysku zewnetrznego badz pendrajwa. wielkosc obojetna.
     
  5. cornelioos

    cornelioos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy dysk sieciowy nie jest dyskiem zewnetrznym?Potrzebuje miec wszystkie filmy w jednym miejscu,tak zebym mogl ogladac na xboxie i wiekszym ekranie lub pc.Po przeczytaniu forum wiem,ze filmow nie moge mic na xboxie,a dysk zewnetrzny widzi tylko 16G.
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    no to dziwne ze na moim zewnetrzym dysku 640gb moge z poziomu xboxa ogladac filmy o_O

    dysk sieciowy podlacza sie przez zlacze enthernet. w xboxie tego nie zrobisz ;]
     
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    i nic nie da rady zrobic a dysk sieciowy to jest nic innego jak przestrzen na dysku drugiego komputera uzyta przez siec lan
     
  8. cornelioos

    cornelioos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xboxa mam od wczoraj.Chodzilo mi o zakup czegos takiego -[URL="http://allegro.pl/seagate-2tb-zewnetrzny-dysk-sieciowy-nas-fv-wwa-i1465202749.html"[/URL][/URL] -lub podobnego,tak abym mogl korzystac z tego na xboxie i pc.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to kup sobie dysk zew
     
  10. kretos666

    kretos666 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kup Pendriva ;) i starcza ;D 8 gb dorwiesz za 30-40 zł na allegro ;) i oglądasz ile chcesz ;P A no i możesz jeszcze przez XBOX LIVE oglądać filmy ;)
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak nie można podłączyć dysku sieciowego??? pewnie ze można, przecież xbox ma ethernt,
    sam posiadam taki dysk Synology Ds110j i xbox go widzi tylko oczywsicie o napisach mozesz zapomniec
     
  12. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    @up

    a jak to niby zrobiles ? jaki masz system operacyjny na ktorym udostepniasz ten dysk ?
     
  13. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    watpie zeby udostepnial ten dysk przy wlaczonym pc bo to bez sensu.
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Synology Inc. - NEW NAS Experience - Products :: Disk Station DS110j
    taki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum