1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk SSD do Xbox'a 360 RGH

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Kwiecień 8, 2014.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chciałbym podłączyć dysk SSD (KINGSTON V300 60GB) do Xbox'a 360 z RGH. Czy taki dysk będzie prawidłowo działał? Czy może to wpłynąć źle na jego żywotność?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Na pewno, a poziomy będą ci się wgrywały chyba 5 s, a żywotność, no cóż xklocek tylko odczytuje a nie zapisuje więc problemu nie powinno być
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Chodzi szybciej testowane na hybrydach i ssd

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  5. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Sam chciałem zapytac o to. :p Dzięki!

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czyli można normalnie używać SSD? Kiedyś czytałem, że np. PS3 szybko wykańcza takie dyski, więc nie wiem jak jest z Xbox'em 360.
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dobrze czytałeś, hybryda będzie ok ale sam ssd szybko padnie gdyż xbox nie ma sterów itp do poprawnej obsługi ssd i szybko go wykończy tak było też z xp i ssd padały jak muchy bo brak było poprawnej obsługi dysku.

    Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum