1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk twardy 250GB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lassal, Styczeń 16, 2009.

  1. Lassal

    Lassal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pewien problem
    Znalazłem na Alledrogo dysk twardy 250GB za dosc porządną cene
    Nowy WD CAVIAR HDD 250 GB S-ATA Fabrycznie zapakow (527604034) - Aukcje internetowe Allegro
    Sprzedawca twierdzi, że będzie pasował po Xboxa 360.

    I oto moje pytanie:
    1.czy aby napewno będzie on pasował pod moją konsolę ? (Xbox 360 Premium 65nm + Liteon - bez dysku twardego)
    2.czy jesli go kupie konieczny jest zakup jakiegoś okablowania ?
    3. Jeśli zakupie dysk zewnętrzny (np. http://allegro.pl/item523520563_maly_dysk_imation_apollo_320gb_2_5_nowy.html ) to czy konsola bedzie go widziała ?

    Czekam na waszą odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiesz juz byly takie tematý, ale zeby dzalal taki dysk to trzeba go rozkrecic cos tam zrobic, wgrac na niego kilka plikow potrzebnych i powinno dzialac ale ja ci nie powiem jak sie to robi bo nie wiem ale jest tutaj na tym forum taki poradnik jak to zrobic
     
  4. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    będzię dzialał na 100%
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1 bedzie pasował
    2 tak kabelek albo oryginalna obudowa
    3 jako dysk na dane tak jesli bedzie sformatowany na fat32, jesli dysk na gry to nie bedzie działał
     
Wczytywanie...

Poleć forum