1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Twardy Do Xbox 360 Slim ( Ważne pytanie)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PatrykosBoss3, Luty 28, 2012.

  1. PatrykosBoss3

    PatrykosBoss3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Cześć, jak w tytule zapisałem chodzi o dysk twardy.
    Mam Xbox 360 slim . Mam nie potrzebny dysk twardy z laptopa 320GB ( na filmiku na YouTube widziałem , że w środku dysku twardego jest taki sam dysk twardy co w laptopie)
    Pytanie 1. Czy mogę podłączyć taki dysk twardy ( z laptopa) jak tak , to czy trzeba mieć specjalną obudowę by włożyć go tam.
    Pytanie 2. I jak będzie się dało podłączyć go do xbox to czy będzie widział 320GB czy 16GB.

    Proszę o odpowiedź .

    takie małe pytanko.
    Czy gdybym miał przerobiony xbox i siedziałbym na aplikacji YouTube to czy mógłbym dostać bana.

    Czekam na odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1. bezpieczniej włożyć dysk do obudowy dla slima, koszt takiej obudowy to około 35zł
    2. Tak dysk 320 GB zadziała, tylko trzeba zrobić na nim specjalne partycje pod Xbox'a i wgrać jakieś pliki. Najlepiej przeczytaj do tego manual jakiś.
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a nie ma tak ze da sie podlaczyc tylko dyski z firmy WD konkretnych kilka modeli ?
    po drugie do takiego dysku nalezy dokupic obudowe..
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  6. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oczywiscie ze mozesz podlaczyc . Kup na allegro tylko obudowe do niego . Podziel na partycje Xboxa . Tak dysk 320 GB działa . Takze wyniesie Cie to okolo 40 zł plus tam koszty przesyłki ewentualnie i troche wolnego czasu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum