1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Twardy do Xbox Slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Alirgion, Grudzień 27, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Alirgion

    Alirgion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, postanowiłem, że kupie Xbox'a, bez dysku i później go dokupię.
    Trzeba kupować specjalny dysk, tak słyszałem, ale czy nie można by podpiąć dysku usb?\
    Gdy podpiąłem pendrive 1 gb, zrobiło mi z niego 400 mb!!
    Czy i jak można podpinać dyski usb, żeby nie zżerało tyle pamięci?

    Alirgion

    P.S. Przepraszam z góry jeżeli taki temat zaistniał wcześniej, lecz szukałe takiego typu tematy i nic takiego nie znalazło.
    P.S. Czy teraz można jakoś dostać darmowe punkty MSP? Bo mam konto od kilku dni i chce mieć strój ezia na avatara.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Nie ma nic za darmo, więc punktów darmowych tez nie ma. Dysk trzeba kupić specjalny lub jakiś z seri WD i pobawić się z nim samemu aby działał z klockiem. Pamięci USB owszem można podłączyć. Ale konsola obsłuży ci tylko 16 gb.
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    mozesz podpiac przenosny dysk lecz x-box bedzie korzystl niestety tylko z 16gb tego dysku i mozesz podpiac np 1x dysk i 1x pendriva 16gb i bd mial 32gb i wiecej juz nie da rady
     
  6. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Możesz podpiąć 2 peny po 16gb i będziesz miał 32gb.
     
  7. Alirgion

    Alirgion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdybym podpiął cztery peny po 16 gb to wszystkie by były?
     
  8. xluki

    xluki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W wersji slim jest jakas obudowa na dysk?
     
  9. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A przepraszam że się wwale do tematu ja kupiłem dysk z ultimy 20GB (link: Dysk twardy 20 GB OEM ) i jest on bez obudowy (kieszeni)i wystarczy że kupie do niego taśmę czy muszę jeszcze robić jakieś partycje?
     
  10. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    Alirgion to ze podepniesz 4x pena 16gb nic Ci nie da bo m$ zrobil tak ze moze byc tylko 2x po 16gb niestety
     
  11. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Tak.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jest ale mozna podlaczyc dysk bez obudowy
     
  13. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    crummy jesli masz slima ta nie potrzebujesz żadnej taśmy wystarczy sam dysk włożyc na youtube jest pełno filmików, jeśli ma innego niż slima to musisz mieć kabelek
     
  14. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety xbox slim będzie widział tylko 2 urządzenia pamięci masowej o maxymalnej pojemności do 16GB.
    Jeśli pomogłem daj reputa nic to cb nie kosztuje.
     
  15. sante1181

    sante1181 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przeworsk

    Dzisiaj wkładałem do swojego xboxa slimka ten sam model dysku z tym, że 500 gb i ni hu hu konsolka go nie widzi ma ktoś jakiś pomysł czemu tak jest ?:>
     
  16. thomaskce

    thomaskce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum