1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk twardy konfiguracja ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sajgonek, Marzec 18, 2010.

  1. sajgonek

    sajgonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem używany dysk twardy na allegro. Czy muszę go jakoś konfigurować czy od razu mogę podłączyć do konsoli ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    podłączasz do konsoli i formatujesz.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Formatujesz po to żeby nie było śladów po poprzednim właścicielu.
     
  5. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    W konsoli jakby co:p, nie na kompie
     
  6. sajgonek

    sajgonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie formatowałem konsoli, bo nagrane były tam dość fajne demka i trailery i tematy.
    Dlaczego nie moge ustawiać sobie tematów które ściągnął tamten gościu??
    A jak nagram gry na dysk to żeby je odpalić muszę mieć płytę w napędzie??
     
  7. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak niestety płyta musi być w napędzie żeby odpalić taką grę, ale za to napęd się nie niszczy, gry szybciej się ładują i konsola chodzi ciszej. Co do tematów niestety ci nie pomogę :/
     
  8. sajgonek

    sajgonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to trochę lipa :( Myślałem że będzie tak jak w starym xboxie :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum