1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk twardy, pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez venomizzy, Sierpień 15, 2010.

  1. venomizzy

    venomizzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy taki dysk twardy bedzie działał w 100% z konsolka Arcade ? a jezeli tak, to gdzie sie je wklada ? :p

    edit.
    chodzilo mi oczywiscie o ten dysk (gdzies zapomnialem link wkleic)


    http://allegro.pl/item1189582553_oryginalny_dysk_xbox_360_elite_120gb_oryginal.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    no dysk do xboxa będzię działał oryginalny oczywiście.;) na gorze konsoli masz taką osłonę z takim "pipkiem" ;d wciskasz ten pipek i ciągniesz od góry i wkładasz tam dysk ^^. Jeżeli pomogłem kliknij dziękuję;d

    EDIT:

    Będzie działał skoro sprzedawca napisał, że to oryginał z elite, ale nie zawadzi zapytać.
     
  4. Suchjy

    Suchjy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny przy Arcade i działa bez zarzutów!
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Każdy taki dysk zadziała.
     
  6. marcinobudno

    marcinobudno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak mam x-sa premium to smiało można kupić dyski 120 gb? lub większy ?
     
  7. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak. Dyski pasują do każdej konsoli. Do Arcade / Premium/ Elite możesz kupić każdy dysk M$ i użytkować go. Do Arcade możesz nawet włożyć 250GB
     
Wczytywanie...

Poleć forum