1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk twardy X360 Slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TradicFir321, Kwiecień 23, 2014.

  1. TradicFir321

    TradicFir321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, może być. Nie, nie jest to oryginał.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Sam taki mam i działa ;)
     
  5. Kamicio

    Kamicio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma co się obawiać, również posiadam podobny, i wszystko śmiga jak należy :) Nie odczuwa się tego, że jest "nieoryginalny". Nic nie zacina, ani gry również nie chodzą wolniej, Kupuj bez obaw ;-)
     
  6. TradicFir321

    TradicFir321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze takie pytanie mam trochę kurzu w wejściu na dysk czy to tak może być czy będę musiał jakoś to odkurzyć ??
     
  7. Kamicio

    Kamicio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz podpiąć, jesli będzie działać , to nie powinineś, chyba, że jest dość duża ilość tego kurzu, to lepiej przeczyścić, bo to może spowalniać jego prace.
     
  8. TradicFir321

    TradicFir321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Kanadirka

    Kanadirka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytów
    Wydaje mi się, że sprężone powietrze albo zwykłym pędzelkiem to wyczyścisz :)
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Heh, dmuchnij "pyskiem" jak nie masz czym :p
    Co do dysku to ok - działał będzie... ale za stówę: nie oryginalny 120gb i 30dni gwary rozruchowej to ja bym olał...
    Mam oryginał 10'cio miesięczny 250Gb za 140zł + KW ... a 30 dni to też Ci dam rozruchu jak chcesz .
     
  11. TradicFir321

    TradicFir321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra oferta ale niestety już zamówiłem :D

    EDIT:

    Dysk przyszedł wszystko OK tylko nie wiem dlaczego zamiast 120Gb jest 106Gb :(


    Edytuj swoje posty - #Jabar
     
  12. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    @Up Soft i inne bzdety.

    Xperia J Stock 0.31 + Vengeance 1.46
     
Wczytywanie...

Poleć forum