1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk twardy xbox arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tekero17, Maj 8, 2011.

  1. tekero17

    tekero17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nidzica
    Zamierzam kupić hdd 120 gb i mam takie pytanko jeżeli przerzucę grę z płyty na twardy dysk i zainstaluje ją na tym twardzielu to pózniej żeby w nią grać będę musiał i tak wkładać płytkę czy będzie normalnie startować z dysku ?

    xbox jest przerobiony

    sory jeżeli był już taki temat ale nie mogę znaleźć ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mamba

    mamba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musisz i tak wsadzic płytke.
     
  4. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Będziesz musiał mieć płytę z grą w napędzie. Na xboxie 360 można grać z dysku bez płyty ale tylko za pomocą Jtag-a , którego idzie zainstalować/wgrać na starszych konsolach(Falcon,Xenon,Zephyr) lub kilku nowych z modeli Jasper bodajże do tej daty produkcji xx.04.2009 i odpowiedniego dasha. Jeżeli masz przerobioną konsolę LT+ v1.1 to niestety ale płytę będziesz musiał mieć w napędzie mimo jej instalacji na dysku.
     
  5. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Będziesz musiał włożyć płytkę ale xbox będzie działał o wiele ciszej.
     
  6. theds

    theds Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wrocław
    Jakby gry działały od razu po nagraniu to microsoft traciłby na grach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum