1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Twardy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez schaolin360, Listopad 24, 2009.

  1. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy jak ma sie zbanowa konsole to oplaca sie wogole kupowac dysk twardy ??
    Beda tam dzialac sejvy i czy da sie tam instalowac gry z xbox 360 i czy działaja wtedy gry ze starego xboxa ????? Nie chce na marne wydawac kasy, a pogralbym w pare gier ze starego xsa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Szukaj a znajdziesz. WSZYSTKO BYŁO!

    Savy będą działać
    Instalowanie gier nie
    Co do Xboxa1 to tak ale tylko w przypadku kiedy będzie już nagrany emulator na Xboxa1
     
  4. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok dzieki !
    A jescze jedno da sie ściagnać z neta tego emulatora czy tylko przez live da sie go sciagnac ?
     
  5. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak emulator można ściągnąć ze strony ms magrać na płytkę i odpalić na 360 a się wgra
     
  6. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok ;)
    To mam jeszcze jedno, obiecuje ze juz ostatnie pytanie. Bo ten emulator bardzo malo miejsca zajmuje to nie da rady go jakos zainstalowac na karcie pamieci, musi byc dysk?
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Tak. Musi być dysk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum