1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk twardy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubisoft, Styczeń 30, 2011.

  1. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Witam!

    Mam u siebie 2 xboxy - jeden zbanowany, a drugi z livem (nieprzerobiony).
    Ten zbanowany to xbox360 premium z HDD 20 gb, a drugi to Core bez HDD.
    Wpadłem kiedyś na pomysł i przeniosłem ten HDD na Core'a, bo mi potrzebne bylo miejsce na gre. A wlasciwie to chodzi o to, ze mam pekniete MW2, ktore czyta tylko jeden xbox (ten zbanowany) i zbanowanegmoje pytanie brzmi czy moglbym podpiac tego HDD pod tego zbanowanego xbox'a i zainstalowac mw2 na HDD, a pozniej odpalac z niezbanowanego xbox'a??

    Prosze o szybko odpowiedz, z gory dzieki :p (nie patrzcie na ilosc postow, ja nadal jestem swiezakiem:p)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Jeśli gra to kopia "pirat" To nie a jeśli orginał to napewno tak.
     
  4. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    Nie. Musiał byś mieć Jtag
     
  5. kubisoft

    kubisoft Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    ok, dzieki (gra to oryginal)

    trudno, zrobie to u kolegi :p
     
  6. tomekcom

    tomekcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak oryginal to tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum