1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk twardy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez snav, Sierpień 13, 2011.

  1. snav

    snav Banned

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, zakupiłem xboxa lecz bez HDD, a wiec mam pytanie, czy na allegro moge kupic dysk np. od Elite? Posiadam slime.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Dysk do slima musi być od slima. Wersje z premium, elite nie są obsługiwane.
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Boże dobrze że jutro niedziela pomodlę się za ciebie najpierw się dowiedz , a potem udzielaj rad MOŻESZ KUPOWAĆ nawet jak chcesz To 20gb z obudową czy bez taniej cie wyjdzie jak kupisz bez obudowy BO DO SLIMA NIE JEST ONA WYMAGANA slim ma wejście SATA czyli bez żadnych taśm wpinasz dysk prosto do konsoli , i na następny raz użyj opcji szukaj było napisane już kiedyś o takich rzeczach sam pisałem już kilka razy w podobnym temacie .
     
  5. snav

    snav Banned

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Pójdzie, ale bez obudowy. Ta jest do FATa.
    Musiałbyś dokupić taką do Slima, albo włożyć bez z jakimiś gumkami itp, żeby ''luzów'' nie miał.
    Ps. O tym też już było... :p

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  7. snav

    snav Banned

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Takkkk......
     
Wczytywanie...

Poleć forum