1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk VERBATIM 500gb POMOCY! ! !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Klep44, Styczeń 14, 2014.

  1. Klep44

    Klep44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam dysk twardy 500gb USB3.0 2,5cala.Po podłączeniu dysku do konsoli m$ informuje że ten dysk mogę zformatować max 32gb :mad-new: . To jakiś żart? Nie mam RGH ani JTAG.Prosze o jak najszybszą odpowiedz,bo zaczynam się już denerwować.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, to nie żart. Maksymalnie konsola będzie tak jakby "czytać" tylko te 32 GB.
     
  4. Klep44

    Klep44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jest jakaś możliwość powiększenia tego?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bez RGH nie da rady.

    PS. Coś tam słyszałem niby, że można zrobić kilka partycji po 32 GB ale nie jestem pewny.
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No nawet jeśli mozna zrobić partycje to i tak konsola będzie widziała tylko 2x32gb bo więcej nie da rady z tego co u siebie sprawdzałem

    Wysłane z telefonu L710
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    To nie jest to samo jakby tradycyjnie wywalił bo te pliki wszystkie są na dysku tylko są niewidoczne w konsoli wiec nie trzeba ponownie instalowac gry a tylko w komputerze przenieś zawartość gry do folderu Xbox. Wtedy znow będzie widoczna w konsoli

    Wysłane z telefonu L710
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czyli wychodzi na jedno, bo zanim podepniesz sie pod kompa, przeniesiesz itd to wychodzi tyle samo czasu co zainstalowanie gry na nowo
     
  11. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie dooglądałeś do końca.
    Nic innego nie zrobisz , jedynie można zaoszczędzić czas , który potrzebny jest na instalacje gry z DVD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum