1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk wd scorpio blue 120/250Gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez joix1, Czerwiec 4, 2014.

  1. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Witam jak w temacie slyszalem ze jak kupie dyski z tej seri to wystarczy kieszen i tylko wlozyc do slima i bedzie dzialac prawda to.

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie, musisz kupic dysk WD model BEVT lub BEVS (tylko te modele dzialaja) potem musisz znalezc odpowiedni firmware dla danej pojemnosci dysku i go wgrac na ten dysk co kupiles, nastepnie mozesz go montowac w konsoli i powinien dzialac.
     
  4. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    A jak go sformatuje po wlozeniu do konsoli to ona sama se nie wgra info systemowego jak to robi z penami

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  5. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia

    Niestety nie. Tylko Dysko WD z zmienionym Firmware mogą zadziałać w nieprzerobionym Xboxie.
     
  6. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    No to zalamka

    Kurde szukam jakijs 60 tyle by mi starczylo w zupelnosci

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    60gb to malo, zainstalujesz 3 - 4 lepsze gry i juz nie ma miejsca, dolicz jeszcze do tego aktualizacje ktore czasami waza powyzej 1gb.

    Na Twoim miejscu bym szukal min. 120gb, a najlepiej 250gb lub 320gb.
     
  8. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Tak ale cena zabija
    Narazie mam dwa peny 32 i 16 gb narazie starcza

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  9. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Uzywaj opcji edytuj, zeby nie pisac post pod postem ;)

    BF4 nie zainstalujesz na penie :)
     
  10. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    No ale jak narazie to tylko ta gra a te na ktorych mi zalezy smigaja jak zloto

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  11. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    BF4 i NFS: Rivals, jak dotychczas to 2 jedynie gry które wymagają Dysku. Jeśli ci na niech nie zależy to peny muszą puki co starczyć.
     
  12. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Tak starczaja kupilem naprawde fajne maja 90mb/s odczyt takze gry sie laduja i chodza bardzo plynnie

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  13. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    250 gb i 320 na allegro są poniżej 200 zł więc cena moim zdaniem przyzwoita za nówkę. Zawsze można kupić używany od zaufanego sprzedawcy-forumowicza i bedzie znów taniej.;]
     
  14. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    No tak tylko po co lepiej kupic se gre

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum