1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk WD - x360 pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nietykajmnie, Styczeń 20, 2014.

  1. nietykajmnie

    nietykajmnie Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ostatnio zakupiłem dysk WD BLUE 500GB 2.5" + obudowa (XBOX'owa)
    gość w sklepie mi powiedział że muszę włożyć dysk, wejść w dash'a i sformatować dysk + wpisać nr. seryjny znajdujący się na naklejce od konsoli, ale nie wiem co gdzie jak się robi proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. nietykajmnie

    nietykajmnie Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam RGH przepraszam zapomniałem napisać.

    dokładnie jest to konsola XBOX 360 SLIM 4GB do tego mam SEAGATE 500GB ZEWNĘTRZNY no i teraz zakupiłem tego WD BLUE 500GB 2.5" do kieszeni
    RGH też jest. :)

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. michalb77

    michalb77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja sformatowałem dysk tak:
    w FSD przycisk logo xbox>>Ustawienia>>Ustawienia systemu>>Pamięć masowa>>Dysk twardy>>przycisk Y na padzie i masz opcję Sformatuj, potem pyta o nr seryjny itd.
     
  6. nietykajmnie

    nietykajmnie Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aa więc tak dziękuje pomogłeś mi
    ja sformatowałem tak:
    w FSD przycisk logo XBOX > Ustawienia > Systemu > Pamięć Masowa > Niesformatowane (był dysk) > przycisk "A" otwiera się potem okienko z różnymi opcjami ale można tylko dać "Sformatuj" potem wyskakuje okienko i prosi o podanie nr. seryjnego, gdy się go wpisze daje się na padzie ">" formatuje i mam 460GB :)

    dziękuje za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum