1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk wd z 1bad

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kacper000777, Marzec 29, 2012.

  1. kacper000777

    kacper000777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opolskie
    Witam czy w dysku wd (komp. z xboxem) z 1 bad sectorem bedzie sie cos dziać ? Bedzie działał normalnie i przejdzie bez problemu wgranie cert microsoftu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    powinieno być nie widoczne na konsoli ,mogą się gry wieszać ewentualnie
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czemu ma nie działać? Po sformatowaniu dysku z poziomu komputera uszkodzone sektory zostają odseparowane i nie są używane. Podejrzewam, że po podłączeniu do konsoli nie będzie żadnych problemów. Żeby mieć 100% pewności musisz sam sprawdzić, to się przekonasz.
     
  5. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podłącz dysk do xboxa, następnie sformatuj i nie będzie żadnych problemów.
     
  6. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Myślę że nie powinno to mieć wypływu na działanie ponieważ konsola najprawdopodobniej nie będzie chciała używać uszkodzonych sektorów.
    Jak zdecydujesz się spróbować to daj znać :chuncky:
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ja jak mialem badsectory to najpierw wgrywaly sie gry do 60gb (dysk 120gb) potem zaczal cholernie mulic.
     
Wczytywanie...

Poleć forum