1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk wd3200aajb czy bedzie dobry do slim ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maffioso, Lipiec 13, 2014.

  1. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam czy ten dysk sie nada pod Xboxa Slim ?

    NOWY WD WD3200AAJB 320GB PATA 7200 RPM 8MB (4390257443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    badz ten PROMOCJA NOWY DYSK WD WD2500AVJS 250GB 7200k SATA (4391063870) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie te dyski nie będą dobre. W konsoli uzywa sie dyskow 2.5"
     
  4. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ale to sa dyski zewnetrzne? mi chodzi o taki ktory uda mi sie wsunac do swojej konsoli i zebym mogl instalowac gry :D najlepiej jakis 320 gb badz wyzszy za rozsadna cene.. Przerobie go samemu . Moglby ktos podeslac linka do aukcji allegro jakis oplacalnych dyskow?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  6. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam przeróbke LT 3.0, wiec da rade ? bo po co przepłacać skoro bedzie działac .. zalezy mi na minimum 320 gb
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli kupisz i przerobisz dysk według tutoriala, który podałem wyżej to będzie działać :)
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ten dysk nawet po przeróbce nie będzie działać.

    Tylko takie dyski działają: WD z serii [BEAS/BEVS/BEVT/BPVT/LPVT/BEKT/BJKT/BPKT/BUDT/HLFS/BLFS]
     
Wczytywanie...

Poleć forum