1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk wew/zew rgh pytania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bajojxxx, Luty 18, 2014.

  1. bajojxxx

    bajojxxx Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam kupilem wlasnie konsole rgh slim e z 4 gb pamieci , mam dysk 500 gb firmy wd i pena 32 Gb mam ptytanie poniewaz z tego co sie orientuje to dlc mozna tylko instalowac na dysku wew , czyli moge miec 4 gb + pena 32 Gb i 32 Gb z dysku ( a reszta jako pamiec zewnetrzna ) czy moge miec tylko jedno 32 gb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A nie prościej zainstalować ten dysk w konsoli jako wewnętrzny.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Skoro masz RGH, to możesz wykorzystać całą pojemność dysku, a nie tylko 32 gb, wystarczy że sformatujesz na FAT32. Jeśli to dysk 2.5" to możesz go wsadzić jako wew.

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  5. bajojxxx

    bajojxxx Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak go mam wsadzic jako wewnetrzny ? moze byc podpiety przez usb i byc jako wewnetrzny ?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz wyjąć go z tej obudowy i podpiąć pod SATA w konsoli (z boku jest "ukryte" wejście na dysk).
    Jeżeli podłączysz przez usb i sformatujesz pod konsolą to będzie widziany jako wewnętrzny ale będziesz mógł wykorzystać tylko 32GB na content do gier, DLC, TU. Na pozostałe miejsce możesz wrzucać gry.
     
  7. bajojxxx

    bajojxxx Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale nie musze miec obudowy na ten dysk ? po prostu rozbiore go i bedzie pasowal tam do tego wejscia w xboxie ?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, obudowy nie trzeba ale możesz zabezpieczyć go delikatnie żeby się nie ruszał np. jakąś pianką, tekturką czy czymś...
     
  9. bajojxxx

    bajojxxx Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a oki dzieki :D a jeszcze jedna prosba mozna wrzucac gry dlc i arcade przez wifi z laptopa prosto na xklocka ? za posrednictwem routera ? czy musze kablem ?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. bajojxxx

    bajojxxx Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no i du .... mam dysk wd i po rozebraniu jest jakies dziwne wejcie a nie sata ...
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Powinieneś mieć coś takiego:
    [​IMG]
     
  13. bajojxxx

    bajojxxx Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to mam inne ... to nic.... 32 gb musza wystarczyc
     
  14. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli masz 3.5" to kup obudowe USB i też możesz go wykorzystać :)
     
  15. bajojxxx

    bajojxxx Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. szpachla

    szpachla Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jaki to dokładnie model dysku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum