1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk X360 SLIM

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez robplny, Czerwiec 30, 2014.

  1. robplny

    robplny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    cze, jak w temacie, kupię dysk do xboxa 360 slim
    najlepiej jak najtaniej ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja tez dnajlepiej jak najwiekszy 250 lub 320 gb :D
     
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Interesuje kogoś z was 320gb bez obudowy? Wd blue przerobiony pod xboxa?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. d3avvu1d3

    d3avvu1d3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A może ktoś chętny na 500gb? ;) Też bez WD bez obudowy.
     
  7. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    cene panowie piszcie :D i czy ten 500 gb pojdzie pdo LT 3.0 slim ?
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a co ma LT do dysku ??
    Odp.: pójdzie i nawet pod RGH
     
  9. robplny

    robplny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mnie interesuje tylko z obudową do slima max 120gb
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    120gb w obudowie do slimek nie było..najmniejszy oryg to 250gb
    Mam taki używny 250 gb w obudowie do slimki, ale z małą wadą... po teście w hdtune pokazuje niestabilne sektory, skan przechodzi pomyślnie do 121GB i zatrzymuje się.
    Dysk w konsoli działa ... pewnie tylko te 121gb jest ok, ale jak chcesz to mogę pogonić za małe pieniądze. Jak coś to PW.

    Oczywiście skany z hdtune pro do wglądu , żeby nie było ,że coś zataiłem :)
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. maciej_apple

    maciej_apple Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a mi chodzi o taka kwestie bym mogl instalowac gry na dysku :)
     
  14. maciej_apple

    maciej_apple Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ah jeżeli nie masz przeróbki lt lub rgh no to musisz kupic wewnetrzny a jesli masz to ten co podalem lub inny zewnetrzny bedzie najlepszy:)
     
  15. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam przerobke LT 3.0 a konsola to slim:p czyli znaczy ze bede mogl instalowac?:p
     
  16. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co mu z takiego dysku przy LT ?
    Taki dysk tylko przy rgh zda egzamin.


    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum