1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk x360 w pc i xploder

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez falcon, Kwiecień 6, 2009.

  1. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Hej..
    cóź to jest >>??

    Xploder Online | Xbox 360 | Shop | NEW Xploder Cheat Saves for XBOX 360

    Jakieś kody?? czy coś ;D??
    Na 100% potrzeba kabelek do dysku od x360 do pc nie..?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to jest kabelek to wgywania zapisanych stanow gier (sciagnietych z netu) na memorke
     
  4. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    ok

    ok;) no ale skąd wziąśc te savy ;D

    Ps. może być dysk zamiast karty pamięci?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    savy z netu - na bitsoup.org chyba widzialem pare torrentów
    dysk nie moze byc bo jest to kabelek do memorki (ma takie wejscie)
     
  6. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    widzę żę jesteś obeznany w tym temacie..
    załużmy że chcę kupić jakiś kabelek do Hdd od x360 żeby było w Pc ;)
    i jeśli znajdę jakiegoś Save z netu, i przeniosę na HDD mojego XA.. to czy będzie działać??
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie jestem obeznany w temacie - po prostu znam angielski :)
    a co do savow wgranych na dysk to powinno dzialac (nie po to sa do sciagniecia jakby nie dzialaly)
     
  8. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    no ale czytałem gdzieś że co z Save. jak bez profilu nie działa no ale ok ;)
    a masz może link do tego kabelka i jakiegoś save?? (ten twój link wyżej nie działa ;(()
     
  9. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    Co to za przyjemność jak gre przejdzie ktoś za ciebie? Żadnej przyjemności z tego nie ma, więc nie ma sensu tego kupowania.
     
  10. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    ... WOW.. to też wiem ;)

    poprostu jestem ciekawy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum