1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk xbox 360 powrócenie do orginału

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaRySka2038, Marzec 19, 2012.

  1. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pewnego czasu potrzebowałem pilnie dysku. Wziąłem ten z xbox 360, przed tym skopiowałem profile savy itp na peendrive 16gb i mam do tej pory. Dysk sformatowałem windows 7 i używalem go przez ok 1 miesiąc. Teraz mam już nowy dysk do PC. I chce teraz żeby dysk od xbox mieć jako orginał. Wpiąłem ten dysk do xboxa problem że go nie widzi. Co mam zrobić, jak go sformatować żeby xbox widzał go jako. Dodam że dysk 250gb od slima
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde:/ ja mam orginalny dysk. Też musze się tyle bawić i mieć jakiś specjalny kontroler? a co jak nie mam co zrobić ?

    edit

    i do tego mam 250gb a tu max 120gb,
     
  5. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i do tego mam 250gb a tu max 120gb,
    sory ze nie dalem edit ale nie ma tu nigdzie takiej opcji :/ przynajmniej nie widze
     
  6. ronaldo1405

    ronaldo1405 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co mi z twojego dysku mam swój, Chce go tylko przywrócić do stanu orginalnego czyli żebym mógł instalować gry zapisywac save itd, ale czy nie ma innego sposobu , bo mam orginalny dysk a nie tak jak wyżej kolega podał linka WD, A do tego tym sposobem to tylko z tego co wyczytałem 120gb można mieć
     
  8. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wydaje mi się że jeśli dysk był oryginalny to niema różnicy czy to 120GB czy 250GB, poczekaj na wypowiedź jeszcze kogoś ale wydaje mi się że to nie powinno mieć różnicy przy oryginalnym dysku :)

    EDIT : Ręki sobie uciąć niedam :) ale tak się wydaje :dejection: bo robiłem znajomemu 80GB :)

    EDIT 2 : Jak będę miał okazje robić przy 250GB to dam znać bo obecnie nie mam żadnego takiego dysku aby sprawdzić
     
  9. MaRySka2038

    MaRySka2038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mhhh, a moze jakis kolega z forum byl by chetny kupnem tego dysku?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Od tego jest dzial gielda.
    Odnosnie opcji edit - jest taka mozliwosc w prawym dolnym rogu postu.
     
  11. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co do dysku, musisz zrobić to z poradnikiem, formatując dysk usunąłeś z niego wszystko - włącznie z oprogramowaniem M$ które na dysku się znajdowało, musisz to teraz wgrać. Zrobisz to i dysk jak oryginał.
     
  12. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Do org. Dysku microsoftu NIE DA SIE.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica

    dlaczego się nie da???

    wgrywasz plik bin i śmiga
     
  14. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    To wracam honor, bo niedawno byl placz jak ktos sformatowal dysk z x pod kompem.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jesli tylko dysk jest wyjrywalny ti da rade...czasem nawet jak nie...x360usb daje rade...

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum