1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Xbox 360 Slim

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Kojakoss, Listopad 20, 2011.

  1. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemano mam pytanie czy moge normalnie podpiąć dysk od xboxa Elite do slima ? oczywiscie wyjme go z obudowy od Elite i wpakuje go do obudowy od slima tylko głównie chodzi mi o to czy muszę cos przerabiać jakimś programem czy cos ??

    Np: ten: kupie i chce go do slima wlozyc

    Dysk twardy do Xbox 360, Microsoft, 250 GB (1926003904) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja bym na twoim miejscu kupił taki nie orginalny z allegro niż od ms bo nie ma różnicy tylko jest w cenie. i każdy dysk z arcade działa do slima i odwrotnie
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Podłączysz dysk twardy od slima do arcade ? niby jak? Musiałbyś wynaleźć tą obudowę od dysków od elite. A z nieoryginalnym dyskiem np WD 2,5" 500gb to trzeba jednak "coś" pogrzebać by zadziałał w konsoli, ręki sobie uciąć nie dam ale jako mod nie jeden taki topic czytałem.

    Co do tematu to jest tak jak mówisz, bierzesz dysk od Elite, wyjmujesz go z obudowy (rozkręcasz, rozwalasz młotkiem, co wolisz ;D, nie no, bez żartów, jak dasz radę rozkręcić obudowę to dobrze) i wrzucasz do slima i działa bez problemów, przynajmniej tak powinno być.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    do fat są przejściówki jak ktoś nie chce kieszeni a do slimki można dysk włożyć bezprośrednio. wiadomo ,że dyski z allegro muszą wd specjalnej seri .ale przewaznie pisze dysk slime albo arcade:)
     
  6. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    onix212
    Dyski z Wd 160 Gb chodza w cenie po 300 zł

    aa obudowe na dysk do slima to nie problem po 30 zł są na Allegro.

    nie wiem co mam robić mam około 100-120 zł przeznaczone na dysk... na allegro jest dysk od Elite 60Gb za 100zł i nie wiem czy brać go i przerzucić tylko do obudowy do slima?? bo nie mogę nigdzie znalesc dysku WD Scorpio itd do 100 zł nawet te 60 do 120 gb mnie zadowala :)
     
  7. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dyski 2,5 cala sa drogie wiec za cene 120zl wyrwiesz okolo 160gb
     
  8. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    AA możesz mi podac jakaś stronę linka z takimi dyskami 160 GB mnie zadowala i cena tez 120 zł :)
     
  9. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    AA możesz mi podac jakaś stronę linka z takimi dyskami 160 GB mnie zadowala i cena tez 120 zł
     
  10. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    a ja mam dysk 250 gb u mnie w slimce działa bez obudowy za 140 zl + wysyłka chętny?
     
  11. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Biore !! :)
     
  12. GRimKO PL

    GRimKO PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
  13. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    xbox obsluguje najwiecej 320gb
     
  14. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chyba ze zrobisz jtag/rgh wtedy do 2TB
     
Wczytywanie...

Poleć forum