1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk XBOX 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemox1384, Grudzień 26, 2012.

  1. przemox1384

    przemox1384 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zamówiłem nieoryginalny dysk 250 GB na allegro.Gdy podłączam go przy włączonej konsoli , sama się resetuje ale nie widzi dysku. Gdy przy wyłączonej , też konsola wgl go nie wykrywa. Napisałem do sprzedawcy , że dysk nie działa.Ten odpisał ,że dysk będzie działał na konsoli z RGH/Jtagiem(takiej informacji nie było na aukcji ale to oddzielna sprawa).Czuję , że będzie problem ze zwrotem pieniędzy i mam pytanie : czy jest możliwe sformatowanie dysku na komputerze tak by działał normalnie na konsoli?
    Z góry dzięki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Dysk XBOX 360

    Nie. Nie podlacza sie tez dysku na wlaczo.ej konsoli

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Z konsolą działają tylko konkretne modele.Napisz jaki dysk (dokładna nazwa)
     
  5. przemox1384

    przemox1384 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musiałbym rozkręcić obudowę a jest gwarancja na śrubce więc nie da rady...
     
Wczytywanie...

Poleć forum