1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez straubus, Czerwiec 4, 2012.

  1. straubus

    straubus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Od jednego z forumowiczów kupiłem dysk Fujistu MHV2120BH. Jednak po włożeniu go do konsoli... cisza. xbox go nie widzi. Dysk pracuje jednak nie jest wykrywany. Przed wysłaniem sprzedawca podesłał mi screeny z programu xport360, co mogło oznaczać podłaczenie dysku do komputera. Czy problem z dyskiem może być tym spowodowany? Da się go jakoś uratować? Co teraz robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Padaka

    Padaka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. straubus

    straubus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hohoho Koleeeego, no proszę. Podajesz link który znalazłeś na szybko, a nie chciało Ci się chyba przeczytać mojego postu. Link który podałeś zawiera instrukcję do flashowania dysku Western Digital (WD) a wyraźnie napisałem że mój problem dotyczy Fujitsu. Śmieszne było to nawołanie do używania wyszukiwarki
     
  5. rzabost

    rzabost Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może pomogę. ja kupiłem dysk na allegro i niby działał ale nie działały mi gry ze starego xbox-a. i znalazłem uniwersalne narzędzie do tworzenia gotowych partycji z danymi dla konsoli. tu jest link domojego tematu ale tam znajdziesz odpowiedź na twój problem: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/nie-dzialaja-gry-ze-starego-xbox-131591/

    ściągasz program, ściągasz gotowe obrazy partycji i za pomocą programu instalujesz je na dysku. mi pomogła wymiana tylko jednej partycji. ale powiem ci że jak podpinałem dysk do kompa a puźniej do konsoli i wszystko mi działało. tak jak by to podpiecie do kompa nie miało znaczenia.
     
  6. Padaka

    Padaka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ... nie cwaniakuj... przeczytaj choćby końcówkę wątku który Tobie podałem a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Nie bądź leniem i nie czekaj na podane na tacy. masz tam wszystko podane - zarówna dla WD jak i "pewną możliwość" dla innych dysków.
     
Wczytywanie...

Poleć forum