1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk xbox do przeróbki lt3.0. Pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartos, Lipiec 16, 2013.

  1. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zastanawiam się nad kupnem dysku do przerobionej konsoli z LT 3.0
    Jaki dysk polecacie kupić oryginalny xbox'owy czy może dysk zewnetrzny ( Dyski zewnętrzne - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ) ?
    Dyski zewnetrzne podpinane pod usb(te podane w linku wyżej) są normalnie widziane w konsoli w całości?
    Temat zakładam z racji tego ponieważ róznica cen dysków oryginalnych a dysków innch firm jest zanacząca
    dla porównania np. dysk xboxowy orginalny 320gb cena ~230zl( Allegro)
    dysk verbatim ( NOWY DYSK ZEWNĘTRZNY VERBATIM 500GB USB 3.0 CZARNY (3384179326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ) cena 188zl

    Proszę o odpowiedz. Z góry dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    dysk na usb to max 32GB :> (można podpiąć max. 2 to razem będziesz miał 64GB?)
    Lepiej kup zwykły przystosowany do xbox'a
     
    1 osoba to lubi.
  4. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzieki za odopwiedz.
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    prosze :)
    Ja też posiadam LT 3.0 ale dla mnie te 120GB jest za mało i muszę sobie coś większego kupić ;/
     
  6. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to i tak spoko ja jade na dwoch penach 16gb+8gb ale to jest stanowczo za mało. Zakup dysku 320gb tylko jak już coś, mniejszych moim zdaniem kupować nie ma sensu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum