1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk z allegro

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sajgonek, Marzec 17, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sajgonek

    sajgonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem ostatnio dysk 120 gb na allegro. Sprzedawca napisał że są tam nagrane 3 gry: Bioshock 2, Mass Effect 2 i Forza 3. Jak podłącze ten dysk do mojego xboxa będe mógł grać w te gry??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Jeżeli masz płyty z tymi grami to tak.. jeżeli nie to nie zagrasz
     
  4. Bloku

    Bloku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    do odpalenia gry z dysku potrzebna jest płyta tylko na rozruch więc będziesz musiał mieć i tak płytę.
     
  5. sajgonek

    sajgonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie mam tych płyt. Ale przecierz gry są zainstalowane na dysku to czemu mi się nie uruchomią
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    wyobrazasz to sobie? 5 osob skladaloby sie na 1. gre i kazdy by ja instalowal i odsprzedawal dalej. jaki interes dla tworcow? zaden. jak nie rozumiesz mojego rozumowania to odpowiedz jest taka: tak jest i koniec. musisz miec plyte. gre sie instaluje zeby szybciej sie ladowala, nie przycinala, zeby naped nie musial pracowac, co przedluza zywotnosc itd.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nawet jakby mial plyty to to nic nie da - gry dzialaja tylko na konsoli na ktorej zostaly zainstalowane :p
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Dokladnie. Mozesz je wywalic z dysku.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum