1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk z elite a xbox slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bvixit, Lipiec 1, 2011.

  1. bvixit

    bvixit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy dysk 120gb z elite będzie mi pasował do slima 4gb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    z tego co pisali dyski nie pasują z konsol phat do slima
    Chyba że sam dysk bez obudowy.
     
  5. The360Andre

    The360Andre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No pewnie ze nie . W slimach sa inne dyski . Nie da sie zainstalowac takiego jak w poprzednikach ( arcade elite itp . )
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Specjalisci haha The360Andre jak masz takie rady chlopie dawac to lepiej rzuc sie na line. DYski od grubych konsol pasuja do slima. Nawet przerobione WD. To, ze tzreba wyciagnac go z obudowy jest chyba logiczne. Do slima mozna podlaczyc bez obudowy sam dysk lub kupic obudowe od slima i w nia go wlozyc.
     
  7. bvixit

    bvixit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a standardowo w slimie nie ma takiej obudowy?
     
  8. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie ma na allegro masz oboduwy do slima
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma, bo po co ma byc. Jesli dysk z oficjanej dystrybucji jest w niej. Lecz kieszen jest kompletnie zbedna wsadzamy dysk i siedzi

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    '

    Powinieneś dostać warna za to , nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie wiesz to się nie odzywaj .
    Każdy dysk z xa ci podejdzie po to w Slimie jest wejście sata żeby nie trzeba było obudowy M$ nam uproszcza życie a wy pipszycie że się da , w slimie jest dysk schowany dlatego bez obudowy żeby zajmował mniej miejsca nie tak jak w facie garb na górze
     
Wczytywanie...

Poleć forum