1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk z Elite na Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sffistak, Październik 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sffistak

    Sffistak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Czy dysk z xbox360 Elite 120gb będzie działał na xbox360 arcade FAT?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. Lincoln

    Lincoln Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    To są te same dyski, różnią się tylko kolorem. Dysk ze slima jest inny od tych.
     
  5. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Od slima też da radę podłączyć, wystarczy włożyć dysk od slim do obudowy z FAT
     
  6. Sffistak

    Sffistak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki. Chciałem się upewnić
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum