1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk z laptopa a RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nawadsama, Marzec 15, 2014.

  1. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam,

    zakupilem na allegro dysk przenosny, niestety wyglada na to, ze jest to dysk z laptopa z przelota USB.
    X go nie wykrywa. czy jest jakis sposob zeby dysk byl wykrywany?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Porra na rrabarrbarr.

    Porra na rrabarrbarr. Banned

    Dołączył:
    Luty 24, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podlacz go pod xboxa, wejdz w ustawienia, pamiec masowa, urzadzenie przenosne i sformatuj go lub wyznacz xboxowi dana czesc dysku. :)

    Tapnięte z mojego Galaxy Mini 2. <3
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pod usb - format do fat32
    Jako wewnętrzny - format pod dashem NXE
     
  5. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Problem w tym ze dysk jest sfromatowany pod FAT32 (usunalem zaklowicie partycje i odtworzylem ja), a mimo to w menadzerze plikow pod FSD dysk nie jest wykrywany.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sformatuj programem FORMATGUI.
     
  7. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Mógłbyś podrzucić mi linka?

    Wyszukiwanie w google jako rezultat podaje FatFormat32
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na tel jesyem. Wpisz guiformat..musi wyszukać
     
  9. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    sciagnalem, storzylem nowa partycje (50GB), sformatowalem i nic, x nie wykrywa dysku.
    czy moze to miec zwiazek z "USB to ATA/ATAPI Bridge"?

    [​IMG]
     
  10. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    FSD widzi tylko pierwszą partycję. Ta twoja jest pierwsza czy kolejna?

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  11. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    W tej chwili posiadam dwie partycje FAT32 i czesc nie przypisanego miejsca. Wczesniej byla to jedna partycja pod FAT32.
     
Wczytywanie...

Poleć forum