1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk z laptopa do xbox 360 - konsola go nie widzi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymonnedved, Czerwiec 12, 2014.

  1. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Witam mam dysk twardy z laptopa WD 320 GB włozyłem go do mojego Xbox 360 slim i konsola go nie widzi co mam zrobić ? z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jesli konsola nie ma rgh to musisz wgrac inny bios do dysku

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    nie mam rgh, czyli jedyne wyjście to kupno nowego orginała tak ?
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie, czytaj ze zrozumieniem "potrzebujesz wgrac nowy bios do dysku" tak aby konsola "widziala" dysk.
     
  6. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    a jak wgram nowy bios to nie dostane bana czy coś ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie, za dyski nie ma banow

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jesr nawet tutek na forum jak wgrac

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
Wczytywanie...

Poleć forum