1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk z Różnymi materiałami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mzajac91, Luty 4, 2010.

  1. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po wsadzeniu activate a następnie Dantes Inferno pokazuje się taki komunikat jak w temacie... jakieś rozwiązanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    wedlug mnie twoj "dante's inferno" jest zle nagrany...
     
  4. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    obraz gry do kitu ...
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    Nie koniecznie jest jeszcze mozliwośc,że twój ixtreme nie obsługuje tego wave gry.
    jaki masz ixtreme?
     
  6. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.6 czyli z Activate powinno pójść
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    W takiej sytuacji jest wielce prawdopodobne,że masz taki problem jak koledzy wyżej napisali.
    Edit:
    masz sprawdzoną płytke activate iso
    tzn.
    czy jesteś pewien,że jest dobrze nagrana?
     
  8. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jestem pewien bo włącza się ten biały ekran z napisami i nagrywałem korzystając z poradnika
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    W takiej sytuacji.
    activate iso jest sprawne.
    więc obraz gry jest padnięty.
    możesz dać log z gry
    abgx360?
    i źródło do gry?
     
  10. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    już nie potrzebuje pomocy rozwiązałem problem ^^
     
  11. livingfear

    livingfear Guest

    Napisz chociaż w czym był pies pogrzebany?
     
  12. subero

    subero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki sam problem..... można wiedziec jak sobie z nim poradzić??
     
  13. BioComp

    BioComp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ten sam problem z Fifa 2010 PL ale może coś źle zrobiłem...

    Nie wiem jak to sprawdzić, gubię się w tym, nagrywałem standardowo w Nero Burning Rom z obrazu (bez zastosowania się do poradnika wypalania na forum).

    Xtreme LT 1.1
    JTAG
     
  14. BioComp

    BioComp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK. Już sobie poradziłem.
     
  15. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak sobie poradziles??mam ten sam problem
     
  16. Rekin2000

    Rekin2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak wkładam płytę z muzą i z kodekami i wyskakuje mi dysk z różnymi materiałami
     
  17. Wampirek

    Wampirek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taki sam problem po wypaleniu płyty. Jakieś rady ?
     
  18. kapsel28

    kapsel28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie no ładnie weszli z problemem a jak już sobie poradzili to nie raczą pochwalić się w jaki sposób rozwiązali dany problem.Żenada
     
Wczytywanie...

Poleć forum