1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zacięcie gry.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukasz1985, Listopad 18, 2010.

  1. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    Witam.
    Mam nowego arcade dokupiłem dysk.Sformatowałem go zainstalowałem gre po ok 10min zacieła się.Na pamięci konsoli mam Proril,Save z gier,i Dash'a czy ma to jakiś związek z zacięciem? Czy może to wszystko również powinno być:confused: na dysku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obszan

    obszan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej nie powinno to wpłynąć na zacięcie gry.
    Zdarzyło się to raz czy kilkukrotnie ? Jeżeli to drugie stawiałbym na bad sektory.
     
  4. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    Wyczyscilem pamięć podręczną cache pograłem 3godziny zero zacięć.A i jeszcze jedno jak zainstalowałem gre to ubyło mi z dysku tylko 4GB z kawałkiem to normalne? Gra assasin's Creed 2 co ma ponad 7GB.
     
  5. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli lecisz na pajratach to assasyn w teorii ma 7gb a w praktyce jest zupełnie inaczej bo każda gra na x'a musi mieć 7gb żebyś nie dostał bana
     
  6. piotras422

    piotras422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam czy mozecie mi powiedziec dlaczego konsloa sie zacina w czasie grania konsola byla przerabiana ale sie tnie na kazdej grze jaka mam wiec prosze o jakies podpowiedzi co mam zrobic w tym celu
     
  7. tadel

    tadel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli masz podlaczony hdd, to odlacz i potestuj
     
Wczytywanie...

Poleć forum