1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnętrzny 2,5 do xboxa 360 slim 4gb.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pejot2004, Luty 1, 2014.

  1. pejot2004

    pejot2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam zamiar kupić do mojej konsoli dysk zewnętrzny jakieś 250 - 500 gb .
    Czy każdy dysk zewnętrzny 2,5 będzie działał? Konsola nieprzerabiana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zewnetrzny ? Nie bedzie dzialal...tzn bedzie..ale 32gb z niego uzyskasz :D

    Wysłane z tapatalka
     
  4. pejot2004

    pejot2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc w jakim celu sprzedają obudowy do dysków twardych 2,5? Na stronie na której to sprzedają reklamują że można każdy dysk 2,5 zamontować.
     
  5. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Z tego co wiem to na nieprzerobionych konsolach jedynie dyski WD z konkretnej serii i to po przerobieniu tylko działają z pełną pojemnością.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  6. BYK

    BYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak można ale jako zewnetrzy do x360 nieprzerobiony np z 500gb wykryje Ci 32gb inaczej jest jeżeli masz RGH wykryje całość a pod PC tez wykryje całość.
     
  7. pejot2004

    pejot2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli pozostaje mi tyko orginalny dysk MS lub przerobienie konsoli.
    Czy może mi ktoś napisać co to za przeróbka RGH i czy w mojej konsoli można ją zrobić.
     
  8. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wszystko jest w poradnikach na forum. Możesz zawsze kupić konkretny dysk WD i przerobić go by działał w pełni na konsoli. Bez przerabiania chipem.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  9. pejot2004

    pejot2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info.
    Dysk ma być zewnętrzny, wewnątrzny, 2,5 czy 3,5?
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jak nie zamierzasz robić RGH to dysk musi być wewnętrzny.
    zależy jak dużo grasz ale minimum to 60gb
     
  11. pejot2004

    pejot2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazłem dysk w szfce - sata, wewnętrzny Seagate Barracuda 7200.0 , 160GB 3,5cala.
    Jeżeli go podłącze kablem 7+15 pin i zostawie go na zewnątrz to będę mógł z niego kożystać?
    Ile miejsca będzie widział xbox?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie, jeśli nie masz RGH to dysk musi być 2,5" WD lub oryginalny. Chyba ze Podlaczasz przez. USB, wtedy konsola może zabrać sobie do 32GB

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum