1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnetrzny a ps3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Stalker Kaczy, Wrzesień 24, 2010.

  1. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Witam niedawno kupilem ps3 ze wzgledu na multiplayer (mama tez xbox360) moje pytanie jak podlaczam dysk zewnetrzny 500gb do ps3 to mi go wogule nie widzi! Czytalem gdzies ze to musi bys sformatowane do fat32 ale ja niechce tracic danych bo mam na nim pelno filmow! Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
    ty to chyba nie to forum czy sie myle >? ^^
     
  4. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    no tak ale pomyslalem, ze ktos tu mam ps3
     
  5. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Zapraszamy na psforum.pl ;)
    Po to je założyli użytkownicy z tego forum, żeby tam pisać o PSie, a tutaj tylko jakies newsy ważniejsze.
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa

    Tak musi byc w fat32, inaczej nic z tego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum