1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnętrzny, czy będzie działał normalnie ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Fiszó, Luty 1, 2012.

  1. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    Witam, czy jeżeli kupię sobie taki normalny dysk zewnętrzny podpinany przez USB i podepne do SLIM"a 4 GB to będzie działał normalnie jak ten dysk taki normalny który się tam wkłada ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie bedzie widoczne tylko 16gb
     
  4. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    chyba że zrobi RGH to wtedy całą pamięć będzie czytało
     
  5. Dexter1985

    Dexter1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki że się podpinam, ale nie mogę założyć nowego tematu, panowie czy jest możliwe że oryginalny dysk 250GB do XBOX 360 slim jest made in china ?
    Podobno oryginały są tylko made in thailand ?
     
  6. maciuso

    maciuso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia
    Jak działa i masz na niego gwarancje to co za różnica gdzie produkowany. Może obudowa jest z chin a dysk z tajlandii. Otwórz go i sprawdź. Najważniejsze jest by działał prawidłowo.

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
     
  7. Dexter1985

    Dexter1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Akurat ma to dla mnie zbaczanie, jeśli płacę za oryginał to tego oczekuje, stąd moje pytanie.
     
  8. maciuso

    maciuso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia
    To powinieneś skontaktować się ze sprzedawcą chyba, że kupiłeś na allegro jakiś trefny montowany w garażu to i zapewne nie masz na niego żadnego paragonu.

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    A ile zapłaciłeś za ten dysk ? Często na allegro można natknąć sie na tzw. robione dyski. Obudowa (oryginalna) + środek WD 250 GB.
    To nie znaczy że jest gorszy od tego MS :)
     
  10. maciuso

    maciuso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia
    Ja właśnie tak mam, kupiłem FAT, z 20Gb. Dokupiłem WD 120 podmieniłem dyski i działa.
    A przy okazji może jest ktoś zainteresowany zakupem dysku 20Gb oryginalnego ale bez obudowy?

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
     
  11. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Koleś ważne że masz dysk i że działa bez zarzutu
     
  12. Gawlik

    Gawlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podpinam sie pod pytanie. Mam dysk usb samsung 640 GB i niemoge go sformatowac z poziomu kosoli moze jakos na kompie musze ? jakies partycje porobic ?
     
  13. Damian20211

    Damian20211 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatów
    czyli ze jak kupie ten WD NOWY DYSK WD 320 GB ATA 3,5 cala OKAZJA EURO (2888190769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to normalnie bd mi widziało cały dysk w konsoli tak jak dysk od MS i bd np mogł na niego ściągnąć emulator z xbox 1 ?
    A ten dysk się wkłada tak jak dysk od MS do środka konsoli ?
     
  14. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Odp: Dysk zewnętrzny, czy będzie działał normalnie ?

    Ten dysk jest 3,5 cala, nie ma szans żeby zmieścił się do konsoli, musi być w rozmiarze 2,5 cala

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
Wczytywanie...

Poleć forum