1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnętrzny do JTAG Problem!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kacper0071, Luty 13, 2014.

  1. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam dziś kupiłem konsole z JTAG i teraz chce podłaczyć mój dysk 320 GB przenośny.Zrobiłem go na FAT32 ale w FSD go nie widać.Proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na PC wszystko działa? Jak wchodzisz w File Manager to nie ma np. Usb0? Spróbuj jeszcze raz sformatować programem FAT32Formatter.
     
  4. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sformatowałem i dalej nie wyskakuje USB1 ponieważ USB0 już mam (USB0 to pendrive 1 GB)
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź może na innym porcie USB oraz czy w NXE "widać" dysk. Jak to nie pomoże to nie mam pomysłu.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    to przejdź do oryg dasha i zrób format na konsoli
     
  7. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak ale ja nie mam oryginalnego konsoli tylko jadę na pendrive
    Podsumowując:
    Port USB0 to pendrive gdzie mam FSD
    Teraz chcę żeby xbox widział moj dysk twardy ma on 320 GB i zrobiłem FAT32
    Proszę pomocy!
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ale sformatuj i tak. Jeżeli wybierzesz opcję "Sformatuj teraz" to 32 GB będzie widziane jako "pamięć wewnętrzna" a na resztę pamięci będziesz mógł wrzucić gry.
     
  9. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra wziełem pendrive 16 GB.Teraz mam 2 problem ponieważ gdy daje zgraj grę w FSD to biorę żeby całą zawarrtość gry mi się psieniosło na USB1 po zakończeniu wchodzę w ustawienia i tam ustawiam nową "grę" wybieram folder z grą i się zapisuje nastepnie gdy chce grę odpalić to gra się nie odpala jest czarny ekran (w xexmenu odpalam też defult.xex i też nie działa pomożecie?)
     
Wczytywanie...

Poleć forum