1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnętrzny do Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piter_xd1, Wrzesień 2, 2011.

  1. piter_xd1

    piter_xd1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Witam. Mam pytanie dotyczące dysku zewnętrznego. Odpiąłem od laptopa dysk pamięci włożyłem i skręciłem w tą obudowę i dysk działa normalnie jako
    przenośny do PC. Są tam różne ****rele,filmy,muzyka której nie chciałbym stracić. Czy jest możliwość podpięcia dysku do Xbox'a i używanie go do instalowania gier, dodatków do gier itd. Podobno po włożeniu dysku Xbox chce go sformatować i skonfigurować aby dysk działał normalnie jak oryginalny Microsoft.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Xbox utworzy jedną partycję pod siebie - 16gb. Reszta miejsca będzie dostępna pod windowsem.
     
  4. koksik1000

    koksik1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak konsola potraktuje dysk jak pendriva to ze jest tam wiecej miejsca nie znaczy że konsola urzyje całej pamieci bedzie to max 16 gb
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    No chyba że kolega ma JTAG'a zainstalowanego w klocku to całą pojemność dysku obsłuży :D
     
  6. JaworeXxXPL

    JaworeXxXPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wielkopolska
    Ale nadal nie będzie można instalować gier
     
Wczytywanie...

Poleć forum