1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnętrzny do xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pauka, Kwiecień 21, 2010.

  1. pauka

    pauka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Gdzieś mi się obiło o uszy, że można już podłączyć każdy dysk zewnętrzny do xbox360. Chciałbym kupić dysk samsung 640gb i trzymać na nim filmy hd, by później je odtwarzać na xboxie.
    Czy taki dysk będzie mi działał z konsolą?
    Czy trzeba robić jakieś update?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Niby dlaczego? Jeśli chcesz trzymać na nim tylko filmy i muzykę to może być. Ograniczenie 16GB jest tylko na gry i save'y.
     
  5. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    Niestety zdarza się, że po wgraniu XBReboot, konsola już nigdy nie "wstanie" i nadaję się na śmietnik

    [​IMG]
    [​IMG]
    WERSJA DASHA NIE MOŻE BYĆ WYŻSZA NIŻ 7371

    Port USB-To to ograniczene wkocu ktos zlamie
    wtedy bedzie mozna podlaczac dysk np wielkości 1 terabajta bez zbytnigo ingerowania w x360
    albo zamiast normalnego 120hdd-250 bedzie norma hdd 1tb
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    mozna przenosny hdd(ja tak robie). mam 120gb ale xbox bierze tylko 16:/
    chyba,ze będziesz mial kilka dyskow to xbox wezmie z kazdego po 16gb :D
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ludzie.... jak tylko muzyka i filmy to podalczasz i POWINIEN dzilac, tylko musi byc sformatowany w fat 32. Druga sprawa ze nie zawsze xbox widzi takie dyski.
     
Wczytywanie...

Poleć forum