1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnętrzny jako dysk twardy do xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lisek0803, Styczeń 31, 2011.

  1. lisek0803

    lisek0803 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam dysk wd passport 500 gb i chciałbym go podłączyć jakoś do xbox'a zamiast wydaać kolejne 40zł i to na jedyne 20 gb.
    Jest jakaś możliwość żebby wd passport był jako dysk i żeby można by było na nim zainstalować jakąś gre.
    Jest taka możliwość?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Tak , nadzień dzisiejszy istnieje taka możliwość.Jak to dokładnie nie wiem :(
     
  4. lisek0803

    lisek0803 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale tak w ogóle ten xbox został zrobiony w 2008 roku i pen driva albo dysk wiem jak podłączyć i ustawić ale to jest aby do 16 gb i ale szczególnie rozchdzi się o te gry
    czy można je zainstalować na dysku zewnętrznym
     
  5. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    O ile sie nie myle to Tak .
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak jak z penem - mozesz ale jedynie 16gb.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  7. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dyski zewnętrzne oraz peny nie zależnie jakiej wielkości będą czytać tylko 16 gb ;]
     
  8. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To że będą czytać peny idyskido 16 giga to oczywiste... tylko czy te 16 giga będzie faktycznie dostępne czy też jak przy dyskach 20gb na save i gry zostaje +/- 13 giga?
    Mam jakiś używany dysk 40 i kieszen do niego na usb - czy nie będzie problemów z podłączeniem w tej sposób ? (usb1.0)
     
  9. lisek0803

    lisek0803 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To da się jakoś gre zainstalować na dysku zewnętrznym?
    Przecież można porobić partycje
     
  10. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak; gre zainstalujesz tylko że zamiast 500 giga xbox bedzie widział koło 16 i na takiej objętości możesz coś zainstalować
     
  11. lisek0803

    lisek0803 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można by jakąś porade jak zainstalować?
    I to jest dysk zewnętrzny pod usb
     
  12. Gucci92

    Gucci92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrów Wlkp/Borek Wlkp.
    A ja mam pytanie posiadam ipoda classic 80gb i zamierzam kupić slim'a bez twardego dysku, no i moje pytanie jest takie, czy będę mógł go wykorzystać jako dysk zewnętrzny? czy w ogóle x'klocek widzi ipody?
     
  13. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po prostu podłączasz dysk pod wejście usb i w ustawieniach konsoli\pamięć masz już nowe urządzenie
     
  14. dziarkos13

    dziarkos13 Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Zgadzam się z poprzednikami.
     
Wczytywanie...

Poleć forum