1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk zewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam częstochowa, Luty 12, 2014.

  1. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam pytanko czy dysk zewnętrzny da sie włożyć do Xbox zęby widział go jako wewnętrzny mam xbox z rgh konsola z 4g pamięciom problem z grami na 2 cd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Da się, ale musisz go wyjąć z obudowy.
    PS. Oczywiście dysk musi być 2,5 calowy.
     
  4. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy będę musiał cos zmieniać w tym dysku

    EDIT
    potrzebuje jakiegoś kabla żeby to połączyć

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. Wyjmujesz dysk i podpinasz pod SATA - nic więcej.
    Potem format w NXE (oryginalny dashboard) i już.
     
    1 osoba to lubi.
  6. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    xbox będzie widział dysk jako wewnętrzny i będzie widzial całą pojemność ?
     
  7. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak go sformatuje w nxe to utrace wszystkie gry na nim zapisane?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak bym skopiował folder content i dał go na dysk zewnętrzny to mógłbym w nim zapisywać gry na 2 plyty?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, bo konsola nie wykryje ci tego. Chyba, że sformatowałbyś dysk w NXE ale wtedy konsola zobaczy ci tylko 32 GB, więc będziesz miał 32 GB na wrzucanie contentu, DLC itd. a resztę na gry.
     
  11. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy ten folder musi byc w dysku wewnętrznym ?
     
  12. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jedyne wyjście format dysku chyba że znasz inne albo kupic jakis dysk 2,5 i go sformatować?
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli ci 32 GB wystarczy na content, DLC i tak dalej to możesz zrobić tak jak ci napisałem.
    Jednak lepszym rozwiązaniem byłoby kupno jakiegoś dysku 2,5" albo rozebranie tego i włożenie go do konsoli.
     
  14. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurde chciałem zwiększyć pamięć na 32 g ale niema opcji dostosuj nie kumam co zrobić wcześniej ustawiłem chyba na 10 da sie to zmienić
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wybierz opcję "Sformatuj teraz" i będziesz miał 32 GB.
     
  16. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak wybiore tom opcje sformatuj to skasuje wszystko?
     
  17. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  18. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sformatuje te 10gb co mam ustawione czy 600 gb co mam na dysku?
     
  19. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Cały dysk.. 32 GB będzie konsola widzieć jako "dysk wewnętrzny" a resztę jako "zewnętrzny" (będziesz mógł wrzucić tam gry).
     
  20. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kiepsko musiał bym gdzieś to zgrać a jak bym podłączył dodatkowo pędrajwa 32 i jakos ustawił niema innego sposobu?
     
  21. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No niby tak, ale wtedy będziesz musiał i to i to mieć podłączone. Zrzuć sobie na kompa dane z dysku a potem format.
     
Wczytywanie...

Poleć forum