1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Zewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jumper3123, Maj 13, 2015.

  1. jumper3123

    jumper3123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bristol
    Siemka, posiadam przerobionego xboxa na lt 3.0 kupiłem ostatnio dysk zewnętrzny 120 gb i chciałbym się zapytać czy jest możliwość podpięcia dysku do konsoli i używania go do instalowania gier,save'ów itp. Wiem że konsola czyta tylko fat32 ale może w przeróbce da się to jakoś obejść? Możecie mi poradzić co mam robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jumper3123

    jumper3123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bristol
    Up / Proszę o jakąś odpowiedź bo nie wiem co mam zrobić, czy kupić nowy czy coś się da z Tym zrobić :)
     
  4. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Jak masz nie masz rgh to z tego dysku wykorzystasz tylko bodajże 32giga albo 64 nie mam pewności... i tez nie każdą grę na niego zainstalujesz... do lt bardziej opaca się kupic dysk wewnętrzny dedykowany do konsoli
     
  5. zoltan1980

    zoltan1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bzdury... Po ostatniej aktualizacji można podłączać dyski do 2TB bez RGH...
     
  6. jumper3123

    jumper3123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bristol
    Okej, tylko że mam problem podłączam dysk pod przednie USB i niestety mi go nie widzi, wgrałem specjalnie jakieś tam filmiki żeby sprawdzić, ale dysku mi nie widzi :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum