1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk zewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuba19123, Listopad 9, 2012.

  1. kuba19123

    kuba19123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam mam taką sprawę, mam przeróbke RGH i ściągam grę w iso.Po przerobieniu tej gry wklejam ją na dysk zewnętrzny podłaczam go pod xboxa slim. I go nie odczytuje.Wiecie może w czym problem ? System plików mam jako exFAT na dysku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A skonfigurowałeś dysk pod xboxa ?
     
  4. kuba19123

    kuba19123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Chyba właśnie nic nie robilem bo przyjechałem z zagranicy i mi to młodzi dali bo leżało.Jeśli możesz poweidzieć jak co ? :) czy odesłać mnie do jakiegos tematu
     
  5. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Pamiętaj że dysk musi być w FAT32, ja podłączam dysk do Xa i mogę z poziomu konsoli go skonfigurować automatycznie :)
     
  6. kuba19123

    kuba19123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Okey czyta mi dysk a teraz gry nie czyta przerabiam jak jest pokazane poprzez program Exiso_Gui . Wrzucam do dysku i sa tam same data.01,data02 itd . Nie ma zlacznika czy co żeby odpalic tej gry .
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gre recznie z dysku odpalisz plikiem z rozszerzeniem xex. default.xex czy jakos tak :p
     
  8. kuba19123

    kuba19123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Dzięki za pomoc wszystko idzie ! ;)
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak sprzęt sprawny to nie ma bata-musi iść :)
    Witaj w świecie Xboxa 360 !
     
Wczytywanie...

Poleć forum