1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zewnętzrny dla konsoli z RGH 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gips, Czerwiec 27, 2013.

  1. gips

    gips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie czy konsola obsłuży dysk zewnętrzny np. ten: NOWE! SUPER CIENKI DYSK PRZENOŚNY |USB 2.0 | 500GB (3332543617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub ten: SUPER CENA DYSK ZEWNĘTRZNY 320 GB WHITE, BLACK (3339808592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dyski te nie potrzebują dodatkowego zasilania, czy konsola sama je zasili? Czy muszę szukać dysków z dodatkowym zasilaczem aby działały na konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będą te dyski współpracowały, ale tylko z XBOX'em z RGH , przy nietykanym, lub z LT3.0 też zadziała, ale uzyskasz tylko 32 GB
    Nie trzeba dodatkowego zasilania.
     
  4. gips

    gips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w Xboxie mam RGH 2 i LT 3.0, ale nie rozumiem czy będę miał 500 GB do dyspozycji czy tylko 32 tak jak Ty napisałeś?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak masz rgh to cały będzie widoczny
     
  6. forumxboxa

    forumxboxa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam przy RGH2 320gB widać całego po USB tylko jest jedna różnica- W Forsa 4 dysk wewnętrzny w konsoli działa jak cashe tzn.
    Automatycznie zapisują się powtórki a na koniec tylko możesz je zapisać lub nie natomiast podczas korzystania z dysku USB nie mam takiej możliwości.
    Jaką mam na slimie.
    Pewnie w innych grach też to ma znaczenie.
    Innych niedogodności nie zauważyłem - jak mam dysk w konsoli to ładnie taśma przewija się do tyłu jak mam dysk USB to chwilkę myśli i cofa mnie do tyłu nie pokazując tego co się działo.
    Tak jakby tylko co jakiś czas robią sobie screeny.
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Najlepszą opcją jest mieć dysk wewnętrzny i zewnętrzny w konsoli. Uruchomimy wtedy wszystko czego tylko dusza zapragnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum