1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk zzewnętrzny 120GB do X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AkikimuraSura, Lipiec 8, 2011.

  1. AkikimuraSura

    AkikimuraSura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Chciałbym sobie kupić Dysk zewnętrzny 120 GB do X360.
    I tu moje pytanie czy po podłączeniu xbox normalnie będzie go 'widział' i czy będę mógł instalować na nim gry ?

    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Na każdym porcie USB może być max 16GB,oczywiście na konsoli bez JTAGA.
     
  4. AkikimuraSura

    AkikimuraSura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdybym chciał wymienić dysk (mam 20 GB) na 120GB to wystarczy go tylko sformatować do FAT32 i podłączyć i wszystko będzie śmigać czy coś jeszcze trzeba zrobić ?
     
  5. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Chodzi ci o dysk 2,5 cala nieoryginalny? Jeśli tak to musisz go sformatować do FAT32 i włożyć w obudowę oraz podłączyć.Powinno działać.
     
  6. AkikimuraSura

    AkikimuraSura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, oto mi chodziło. Formatuje wkładam do obudowy, podłączam i gram.
     
  7. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  8. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Mylicie fakty.
    W obudowie do Xbox bedzie działał oryginalny dysk lub WD odpowiednio przygotowany.
    Nawet format na FAT32 nic nie da.
    Ten format jest tylko widziany jako zewnętrzny dysk.
     
  9. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Western Digital - taka firma produkująca dyski, niektóre modele mogą być stosowany zamiast oryginalnego.
     
  11. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Czyli jeżeli kupuje na allegro.pl np WD to jak wejdę w ustawienia konsoli>pamięć to tam obok pojemności dysku po prawej stronie nie będę widział napisu MICROSOFT? Jeśli go nie ma to dysk nie jest od M$?
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Będziesz musiał kupić odpowiedni model, jest to chyba jakiś dysk 2,5 cala, a później wsadzić do oryginalnej kieszeni. Możliwe, że trzeba będzie go jeszcze odpowiednio skonfigurować i będzie działać.
     
  13. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    zamiast 120 lepiej kupic dobrą 250stke :) Aż tak drogie dyski nie sa i dopiero zrobic operacje x`a
     
Wczytywanie...

Poleć forum