1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MyManiek555, Luty 16, 2013.

  1. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Postanowiłem sobie kupić dysk do mojej konsoli xbox 360 slim.
    Chciałem kupić taki dysk:

    OKAZJA!!! DYSK HDD 120GB XBOX 360 FAT TRADENET1 (3010644312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Lecz on go sie nie da włożyć do xboxa 360 slim .
    Co trzeba zrobić żeby włożyć ten dysk do slima?
    Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Musisz zdjac te obudowy odpowiednimi narzedziami o bitach t10 (zewnatrz), i t6 (wewnatrz). Na YouTube sa filmiki jak to dobrze rozkrecic takze odsylam Cie tam, ale polecam - sam ostatnio kupilem taki dysk do Slimki za stowke i smiga super :)
     
  4. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurde ;( nie mam takich ;) ale wgl, chyba lepiej nazbierać na dysk 250 co nie ?
    EDIT:

    Ok potrzebuje Torx t6 i Torx t8 , dysk 120gb , obudowa od dysku slima.

    Ile kosztuje ta obudowa? I jak włożyć ten dysk do obudowy slima ?
     
  5. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. maja1920

    maja1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Świętochłowice
    Obudowa kosztuje grosze na allegro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum