1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hugoboss17, Wrzesień 10, 2013.

  1. hugoboss17

    hugoboss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemano, przyniosłem sobie dysk od kolegi 20GB i gdy go podpinam do xbox'a to nic się nie dzieje tak jakby go w ogóle nie wykrywało. W czym może być problem? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gdzie go podpinasz?
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dysk z innej konsoli, z jakiegoś lapka, konsola z Rgh czy bez Slim Fat?? Zadaj pytanie precyzyjnie to pomożemy!:p

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  5. hugoboss17

    hugoboss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już się poprawiam; dysk jest od xbox'a kolegi i chciałbym go podpiąć do mojej konsoli.
    A z tym RGH to nie bardzo kumam o co cho, a przeróbkę mam na lt+3.0.
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wepnij będzie działać jedyne co to format do fat32 i/lub format w konsoli.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  7. hugoboss17

    hugoboss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Normalnie go podpinam do kompa i robie format jak zwykłej partycji poprzez ppm i formatuj do FAT32 czy jakimś specjalnym programem to trzeba zrobić?
     
  8. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Sciagnij program guiformat.
    Formatujesz min do FAT32.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  9. hugoboss17

    hugoboss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem tak i dalej jak podpinam to go w ogóle nie wykrywa ;/ może jest popsuty..

    A takie coś wyskakuje jak próbuje zaktualizować konsolę:

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum