1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Varu$, Marzec 31, 2015.

  1. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeśli zaopatrze sie w Dysk WD z serii [BEAS/BEVS/BEVT/BPVT/LPVT/BEKT/BJKT/BPKT/BUDT/HLFS/BLFS] i przerobie go pod HDD do xboxa 360 to czy będzie go widział jako dysk zewnętrzny czy wewnętrzny? Mam konsole z 4gb pamięci a chciałbym pograć w Inkwizycje i Hardline do których potrzebne są dyski twarde.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wewnętrzny ale musisz go wsadzić w gniazdo a nie przez usb.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale to nie będe musiał wyjmować napędu żeby zamontować dysk?
     
  5. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Masz taką kieszonkę na dysk pod jedną z kratek.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dyski możesz mieć 20, 60, 120, 250, 320 lub 500gb. Jeśli kupisz 160gb to możesz z niego zrobić jedynie 120gb.
     
  8. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale te co podałem będą okej?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będą ok. Sam pisałeś w pierwszym poscie
     
  10. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dla Twojej informacji-Dyski podane przeze mnie są zgodnie z tym co pisałem w pierwszym poście. Polecam czytanie ze zrozumieniem.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Skoro tak twierdzisz... :) . Jak ktoś daje różne dyski to różnie bywa. Po co się pytasz skoro pewny
     
  12. Ponuraczek

    Ponuraczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, ja również mam problem z dyskiem, ( a raczej z jego brakiem ), zakupiłem grę Dragon Age : III Inkwizycja i gra instaluje pliki na dysku, na penie nie chce mi ich zainstalować. Kupiłem okrojoną wersje Xboxa 360 E bez dysku. Czy po zakupie dysku Xboxa (taki kanciak montowany z boku) to czy gra go rozpozna jako zwyczajny nośnik i go odrzuci, czy rozpozna go jako dysk Xboxa i zainstaluje na nim pliki. Pytam bo nie wiem czy opłaca się kupować dysk który gra może odrzucić. thx z góry
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gra chce hdd. Kupując hdd do xbox a będzie działać
     
  14. Ponuraczek

    Ponuraczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  15. szlovak

    szlovak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ci co mają xbox preview mogą już używać normalnego dysku do 2TB. Można podłączyć 2 x2TB w sumie. Żeby było jasne , bez żadnego RGH , oryginalna dziewicza konsola jeszcze na gwarancji. Właśnie sprawdziłem Bioshock 4,7GB, jedną gierkę demo Bitriprunner i działają mi normalnie z dysku 750GB. Dysk nie wymaga formatowania jesli jest fat32 z tego co sie domyslam, miejsce jast allokowane dynamicznie tzn ze nie kasuje plików co juz sa na dysku i tez nie zajmuje calego wolnego miejsca swoimi plikami xbox. Wykryło mi 10GB zamiast około 200 , pierwszą partycję, no ale teraz nie bede formatowal dysku zeby to sprawdzic do końca. Proponuje sie wstrzymac, te poprawki z preview beda prawdopodobnie dla wszystkich i na pewna wiele gier bedzie chodziło na zewnętrznym

    aktualizacja: po formacie dysku podłączeonego do konsoli okazuje się że to fat32 :(, czyli jak chce się użyć tego dysku do czego innego to nie bedzie można nagrywać plików większych niż 4GB, lipa. NTFS konsola nie czyta. Gry instalowane z DVD nie dają się przenosić w prosty sposób na zewnętrzny dysk, ale jak odinstalujemy i w czasie instalacji ponownej wybierzemy zewnętrzny dysk to wszystko śmiga. Tylko gry z DVD mają taki problem, w postaci elektronicznej nie. Już developerzy pracują nad tym, czyli będzie można używać każdy dysku na USB niedługo:)
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 16, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum