1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fiedzio, Styczeń 4, 2010.

  1. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Witam! Jeżeli kupię na allegro dysk np. WD 120gb wraz z tasiemką (zasilanie sata i połączenie sata -> wejście xbox) to mogę go wsadzić bez obudowy do konsoli? i następnie wsadzić ten plastik ? Czy lepiej kupić obudowę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    jelsi nie przeszakadza ci to, ze beda "gole" kabelki na konsoli lezaly to mozesz wziac bez obudowy i bedzie git majonez :)
     
  4. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Tam kabelki nie przeszkadzają, chodzi mi o to czy on się w tą lukę zmieści tak, żebym mógł zamknąć tą klapkę żeby nie wypadł gdy konsola jest ustawiona poziomo...
     
  5. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie założysz juz tej dziurkowanej zaslepki jak wlozysz tam dysk
     
  6. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    klapki nie zalozysz, pozostaje 3mac pionowo bez gornej nakladki. Aczkolwiek ja mam u siebie tak zamontowany, konsola lezy poziomo dysk sie lekko opiera, nic mu nie przeszkadza:)
     
  7. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to teraz ja zadam pytanie jak ten dysk tak ci lezy nie nabiera dużych wibracji? pytam bo moj x stoi na szklenej półce i nie chcem zeby slyszalny byl jakis rezonans badz tez zgrzyty dysku o szybe
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    pewnie że sie da pod klapke schować i ja zamknąć ,ja tak mam :D

    [​IMG]


    [​IMG]


    oczywiście trzeba troszku klapkę zmodyfikować :D

    .
     
  9. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podkladke gumowa podloz taka co na stacji benz sa pod telefony ;)
     
  10. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    puki co bardziej interesuje mnie rozwiazanie jakie zastosował Qazimodo
     
Wczytywanie...

Poleć forum